Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

4 redenen om te slapen op een zijden kussensloop

Ken je de zijden kussenslopen, slaapmaskers en scrunchies al van Dore & Rose? Dore & Rose’s huidherstellende zijden kussensloop vermindert acne en puistjes, brengt de natuurlijke oliën weer in balans, geeft een boost aan andere huidverzorgingsproducten en voorkomt lijntjes en rimpels. Het enige wat je hoeft te doen is er op te slapen.

THE SCIENCE EXPLAINED

De kussenslopen en slaapmaskers zijn behandeld met zilverionen technologie dat 99.7% van alle bacteriën elimineert. Deze zilverionen voorkomen dat bacteriën je gezicht kunnen bereiken en beschermt je tegen huidproblemen zoals acne, puistjes, onzuiverheden en roodheid.

THE POWER OF SILK

De beste kwaliteit zijde: 22 momme moerbeizijde. Van nature hypoallergeen, ademend en super zacht op je huid.

THE BENEFITS

  • Vermindert acne en onzuiverheden
  • Voorkomt lijntjes en rimpels
  • Versterkt de werking van huidverzorgingsproducten
  • Brengt de natuurlijke oliën van de huid weer in balans

De producten zijn verkrijgbaar bij ons in de kliniek en in onze webshop in de kleuren wit, champagne, roze en antraciet grijs! Alle slaap essentials komen in een mooi ontworpen box en worden prachtig verpakt.

Als je extra lief wil zijn voor je huid en ervoor wil zorgen dat je skincare producten niet deels door je katoenen kussensloop worden opgenomen, dan is Dore & Rose iets voor jou! En het is een perfect cadeau voor jezelf of iemand anders:)


Ga naar de webshop

Winkelwagen 0
Laatst bekeken 0