Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

Het peelingseizoen is weer begonnen!

GLOWING SKIN IS ALWAYS IN

De herfst is om de hoek komen kijken, wat betekent dat we weer volop kunnen behandelen met peelings en natuurlijk ook alle soorten laserbehandelingen. Heeft jouw huid na de zomer een opkikker nodig of heb je pigmentvlekken gekregen? Maak dan nu een afspraak voor een peeling behandeling om jouw huid weer mooi te maken!

Peelings

Wij werken met verschillende soorten peelings zodat we iedere huid en vele huidaandoeningen kunnen behandelen. Hier kunt u denken aan acne, onrustige huid, pigmentvlekken, rosacea of omdat u graag een natuurlijke glow wilt krijgen.

Mocht het nodig zijn om dit te combineren met een laserbehandeling of IPL behandeling dan kan jouw behandeld huidtherapeut hier natuurlijk advies over geven.

Voor een gewenst effect zijn er meerdere behandelingen nodig waarbij de huidtherapeut elke keer beoordeeld welke peeling op dat moment geschikt is en met welke intensiteit dit verhoogd kan worden.

Doffe huid na de zomer

Door de zon wordt de bovenste huidlaag dikker tijdens de zomerperiode, dit is de natuurlijke bescherming van uw huid tegen de zon. Hierdoor toont uw huid vaak na uw vakantie juist dof en vaal.

Peelings zorgen er onder andere voor dat deze bovenste huidlaag wordt verdunt. Na de behandeling merkt u dit door de schilfering die zal plaatsvinden. Dit wordt ook wel exfoliatie genoemd. Een gewenste reactie van een peeling. Doorgaans duurt dit enkele dagen tot een week. Dit hangt van de intensiteit van de peeling welke wordt toegepast.

Wat kan een peeling allemaal doen?

Na uw vakantie of na de zomerperiode kan uw huid droog of soms zelfs trekkerig aanvoelen. Door de peeling zal uw huid beter gehydrateerd worden en de weerstand van uw huid zal ook verbeteren.

Door salicylzuur en glycolzuren zullen de aanwezige onzuiverheden; puistjes en mee-eters sneller wegtrekken. Melkzuur en glycolzuur zullen de productie van melanine reguleren, waardoor hyperpigmentaties oplichten. Glycolzuur stimuleert de productie van collageen en zorgt voor hydratatie.  Deze verschillende actieve ingrediënten (salicylzuur, glycolzuur, melkzuur en retinol) worden gecombineerd tijdens onze peeling behandeling, waardoor er vaak meerdere problemen tegelijk aangepakt kunnen worden.

Retinol

Deze peelings worden gecombineerd met een hoog percentage Retinol, welke een positief effect zullen hebben op de huidstructuur en fijne lijntjes. Ook wordt de talgproductie gereduceerd en het resultaat van de peeling gemaximaliseerd.

Huidanalyse DermaView

Om goed in kaart te brengen wat de status is van uw huid kunnen we voorafgaand aan de behandelingen een huidanalyse maken met de DermaView. Hier kunnen we met foto’s in kaart brengen in welke mate u last heeft van pigmentaties, rimpels, grove poriën en roodheden. Na enkele behandelingen kunnen we hiermee dus ook goed het verschil meten.

Gratis consult

Mocht u na dit artikel nieuwsgierig zijn of meer informatie willen, maak dan gerust een afspraak voor een gratis consult. De huidtherapeuten maken dan aan de hand van uw huid een gericht behandelplan.

 

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0