Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

Over ons

Onze huid is het grootste orgaan wat we als mens hebben. Het is de weerspiegeling van hoe goed we voor onszelf zorgen en hoe we ons voelen. Op een leuke, gezonde en natuurlijke manier ouder worden, gaat verder dan alleen de uitvoering van een enkele behandeling bij een specialist.

Een aantal jaar geleden is onze kliniek geopend om een verschil te maken, want ieder mens is de mooiste versie van zichzelf en dat heeft een persoonlijke aanpak nodig. Door samen de diepte in te duiken, kunnen we zorgen dat een behandeling voor huidverbetering nog meer resultaat zal geven wanneer je van binnen en buiten in balans bent.

Huid en Laser Utrecht is een kliniek voor huidverbetering en -verjonging, gespecialiseerd in gecombineerde laser- en huidtherapeutische behandelingen op maat. Onze huidtherapeuten en artsen zijn er om je persoonlijk te helpen en informeren over je huid, je gezondheid, skincare en behandelingen die je huidconditie verbeteren of zo goed mogelijk houden. Alleen de beste lasers, peelings en huidverzorgingsproducten worden gebruikt. Samen stellen we een behandelplan op maat op om je huid weer te laten stralen en je weer lekker in je vel te voelen.

Je kunt in onze kliniek rekenen op een eerlijke, persoonlijke, betrouwbare voorlichting, deskundigheid en professionaliteit. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt, heb je de eerste stap gezet om te werken aan de gezondheid van je huid.

Huidtherapeuten
Team huid en laser utrecht

Huidspecialisten

Huidtherapeut

Huidtherapeut

Huidtherapeut

Huidtherapeut

Huidtherapeut

Huidtherapeut

Front office

Cosmetisch Arts

Hormoon Arts

Orthomoleculair Therapeut

Winkelwagen 0
Laatst bekeken 0