Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

SkinCeuticals Bestsellers

De belangrijkste stap in iedere huidverzorgingsroutine. De antioxidant serums van SkinCeutials voorkomen huidschade veroorzaakt door vrije radicalentekenen van vroegtijdige huidveroudering met antioxidant serums.

Corrigerende serums, crèmes en maskers die het mogelijk maken verschillende huidproblemen aan te pakken, namelijk: huidveroudering, pigmentatie, acne, gevoeligheid en de oogzone.

De zonnebrandcrèmes van SkinCeuticals bevatten een breedspectrum UVA/UVB-bescherming met hoogwaardige actieve ingrediënten. De zonbescherming wordt toegepast na een antioxidant voor een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

De moisturize producten van SkinCeuticals bevatten multi-functionele formules waardoor de huid gevoed, geëxfolieerd en gehydrateerd wordt.

De reinigingsproducten en toners van SkinCeuticals bevatten actieve ingrediënten welke geschikt zijn voor alle huidtypen met verschillende huidbehoeften.

Ook onze huidtherapeuten zijn fan van de SkinCeuticals producten. Klik hier voor onze all time favourites.

SkinCeuticals webshop

SkinCeuticals biedt geavanceerde huidverzorgingsproducten gebaseerd op de wetenschap, welke met name gebruikt en geadviseerd worden door dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten.  De producten mogen dagelijks toegepast worden en zijn geformuleerd om de huid op verschillende manieren aan te pakken, namelijk huidschade voorkomen door het gebruik van antioxidanten, tekenen van huidveroudering te corrigeren middels hoogwaardige actieve ingrediënten en de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf waaronder uv-straling.

Wij zijn een premium partner van SkinCeuticals. Voor advies over de producten kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consult inplannen bij een van onze huidtherapeuten in onze kliniek.

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0

Toegevoegd aan verlanglijst Verlanglijst bekijken