Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

HIFU in combinatie met een fractionele laser voor het beste resultaat

De HIFU-behandeling is al lange tijd een populaire behandeling voor de verstrakking van de wangen, kaaklijn en de onderkin. Het is de gouden standaard voor het liften van de huid zonder chirurgische ingreep en hersteltijd. Bij ons in de kliniek combineren wij de HIFU altijd met een fractionele laser in één behandeling, maar waarom doen wij dit nu eigenlijk? Wij leggen het je graag helemaal uit in deze blog:)

Tijdens de HIFU-behandeling worden pulsen in de huid afgegeven die bestaan uit geluidstrillingen. De hoogfrequente geluidstrillingen produceren energie die in de huid wordt omgezet in warmte dat doordringt tot diep in het onderhuids bindweefsel. Door deze warmte ontstaan er holtes in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel waardoor de huid zal verstrakken en gelift. Het natuurlijke proces van de huid om nieuw collageen aan te maken wordt dankzij de HIFU gestimuleerd. Het maximale effect hiervan is te zien na ongeveer 4 tot 6 maanden.

Wat maakt de HIFU een unieke behandeling?
Doordat de HIFU diep in de huid komt, wordt de SMAS laag gelift. De SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag welke normaal tijdens een chirurgische ingreep gelift wordt.

Om het effect te verhogen kiezen wij ervoor om de HIFU in dezelfde sessie te combineren met een fractionele laser. Een fractionele laser zoals de Erbium:Glass laser zorgt voor extra resultaat doordat het licht van de laser wordt omgezet in warmte. De warmte stimuleert namelijk ook de aanmaak van collageen, zorgt voor een fijnere huidstructuur en een egalere kleur van de huid. Dankzij deze combinatie behandeling zal de huid dus verstrakken, gelift worden en als extra pluspunt zal de algehele huidstructuur, kleur en -conditie verbeteren.

Wil je meer weten over deze behandeling of ben je benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelwagen 0
Laatst bekeken 0