Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

Huid & Laser Utrecht boekt goede resultaten met HIFU!

Huid & Laser Utrecht boekt goede resultaten met HIFU!

Ouder wordende en verslapte huid trekt strak door geluidstrillingen.

Na je twintigste zitten ze er ineens: rimpels. Er is bijna geen ontkomen aan, de één heeft er meer last van dan de ander, maar dat de huid met de jaren veroudert, is een feit. “Zon, infraroodstraling en luchtvervuiling doet onze huid geen goed. Maar gelukkig is er wat aan te doen zonder gelijk het mes erin te zetten,” vertelt Marieke Verweij. De huidtherapeut van Huid & Laser Utrecht vertelt over de goede resultaten die ze boekt met High Intensity Focused Ultrasound (HIFU).

Voornamelijk vrouwen, tussen de veertig en vijfenveertig zijn geïnteresseerd in de behandeling. Wat niet heel gek is, omdat rond de veertig de huid slapper wordt door onder meer de afname van oestrogeen.

hifu huid laser utrecht

Maar wat doet de HIFU nu eigenlijk?
Door middel van ultrasound wordt de huid tijdens de behandeling verstrakt. Intensieve ultrageluid energie pulsen worden in de diepere huidlagen afgegeven. Deze geluidstrillingen laten de bovenste huidlaag in tact waardoor je na de behandeling gewoon kan gaan werken of even de stad in kan! Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden in de zomermaanden.

Lees het volledige artikel op de website van het AD via de volgende link: https://www.ad.nl/home/huid-en-laser-utrecht-boekt-goede-resultaten-met-hifu-br-ouder-wordende-en-verslapte-huid-trekt-strak-door-geluidstrillingen-br~aa3e794e/

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0