Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

Huidverbeterende behandelingen in de zomer

Gelukkig zijn we sinds een paar weken weer van start gegaan met behandelen en kunnen wij de behandeltrajecten weer oppakken! Wel houden we rekening met de steeds meer op gang komende zonnige dagen en zijn er behandelingen die we deze periode niet of minder uitvoeren in verband met de zon. Maar, er is goed nieuws! Er zijn veel alternatieve behandelingen die gedurende de zomer uitgevoerd kunnen worden en die de huid verbeteren en daarnaast ook versterken tegen de krachtige UV-stralen. Ook hebben wij een nieuwe behandeling aan onze peelings toegevoegd. In deze blog vertellen we je meer over deze behandelingen.

In deze behandelingen maken we gebruik van microneedling met de Dermica Goldpen. Microneedling is een techniek waarbij microkanaaltjes in de huid worden gemaakt, wat de opname van werkstoffen verbeterd. De behandeling heeft ook een stimulerende werking op de collagene en elastine vezels in de huid, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Wij hebben verschillende behandelingen die wij kunnen personaliseren en optimaal op de huidconditie kunnen aanpassen.

Skinbooster i.c.m. hyaluronzuur
Deze behandeling is perfect voor een gedehydrateerde huid! Wij maken met het microneedlen gebruik van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die tot wel duizend keer zijn eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Het resultaat van deze behandeling is een verbeterde huidstructuur en een gladdere, stralende huid.

Firm Facial
Deze behandeling past uitstekend bij een ouder wordende huid. Door een krachtige combinatie van microneedling met TCA zuren en retinol toe te passen, wordt de collageen aanmaak intensief gestimuleerd en de huid verstevigd. Daarnaast verbetert deze behandeling de huidtextuur en worden oneffenheden, rode vlekjes en hyperpigmentatie vervaagd.

Antioxidant Booster
Wij hebben het in onze blogs al vaker over vitamine C gehad. Deze behandeling combineert microneedling met een vitamine C peeling. Doordat deze werkstof multi-inzetbaar en zeer krachtig is, is deze behandeling de perfecte behandeling voor iedereen! Vitamine C is een krachtig anti-oxidant die de huid versterkt, waardoor deze zich beter kan beschermen teven UV-stralen. Daarnaast werkt hij verhelderend en stabiliserend op het pigment, wat deze behandeling ook zeer geschikt maakt voor degene die last hebben van melasma.

Glow Facial
Onze nieuwste behandeling combineert verschillende krachtige werkstoffen, waaronder pompoenextract en amandelzuur. Deze werkstoffen verhelderen de huid, waardoor de huid na de behandeling een prachtige glow krijgt. Deze behandeling kan ook toegepast worden bij gevoelige huidtypes, zoals rosacea waarbij hij de natuurlijke huidbarrière versterkt. De huid kan zich beter weren tegen UV-straling en is helemaal summerproof!

Naast bovengenoemde behandelingen, zijn er veel andere behandelingen die deze zomer gewoon door gepland kunnen worden. Eerder al hebben we een blog geschreven over laserontharen tijdens de zomer, maar ook de acnebehandelingen kunnen gewoon doorgaan! Daarnaast gaan wij binnenkort aan de slag met een nieuwe laser, waarmee we op een revolutionaire manier huidverjonging kunnen bereiken! Hierover volgt later meer.

Wel is het uiteraard een must om de huid dagelijks te beschermen met een SPF 50. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen de komende maanden? Neem dan gerust contact op met ons.

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0