Beoordeeld met 5 sterren

Altijd een natuurlijk resultaat

Specialist in laser en peelings

Huidtherapeuten en artsen

Kwaliteitsgeregistreerd

SKINSTORY OF THE SKINTHERAPIST

Mijn naam is Margot Lemmens, ik ben 29 jaar en ga jullie wat meer vertellen over mijn huidroutine. Veel van mijn patiënten denken dat ik zelf wel van top tot teen gelaserd zal zijn, maar dat valt best mee. Ik ben zo druk met de huid in het algemeen, dat ik die van mijzelf nog wel eens verwaarloos. Gelukkig ben ik gezegend met een huid met relatief weinig problemen. Dit is helaas niet altijd zo geweest. In mijn eindexamenjaar kampte ik vanwege veel stress met acne op mijn voorhoofd. Bij de plaatselijke drogist adviseerde zij mij destijds Clearasil, wat ik ineens 3 keer (veel te vaak) per dag ging gebruiken. Mijn huid droogde hier onwijs van uit, waardoor het probleem alleen maar erger werd. Eigenlijk is deze acne pas verdwenen toen ik met de opleiding Huidtherapie begon, waar ik leerde hoe ik mijn huid moet verzorgen.

Momenteel is mijn huidroutine wat meer gericht op een ander ‘probleem’, namelijk de naderende huidveroudering. Vanaf je 25e begint dit proces namelijk al met een verminderde aanmaak van collageen en elastine in de huid. Preventie is hierin het aller belangrijkst, dit doe ik door mijn huid goed te beschermen tegen de schade van zon met de SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF50. We weten tegenwoordig dat de huid niet alleen beschadigd wordt door UV-straling,maar ook door vrije radicalen die uit andere vormen van straling vrij komen. Hiervoor gebruik ik een combinatie van vitamine C, E en ferulinezuur, namelijk de CE Ferulic. Verder ben ik echt fan van de Glycolic Renewal cleanser, deze gebruik ik altijd voordat ik mijn exfoliant aanbreng. Het gebruik van een exfoliant zorgt ervoor dat mijn milde restacne onder controle blijft en mijn huid een glow krijgt.

Qua behandelingen ben ik inmiddels gestart met laserontharen, waar ik al ontzettend blij mee ben.

Daarnaast vind ik de Erbium Glass laser i.c.m. de TCA peeling een hele fijne behandeling. Niet te veel hersteltijd maar wel een mooi effect zowel in de diepte als aan het huidoppervlak. Door deze behandeling straalt mijn huid meer en verfijnt mijn huidtextuur. Het grote voordeel van mijn werk is dat het niet erg is om met een gepeeld gezicht rond te lopen. Iedereen op werk begrijpt en herkent het en mijn cliënten vinden het vaak juist mega interessant. Wat ik nog graag zou willen uitproberen is HIFU, dit is bedoeld om de kaaklijn te verstrakken en je gezicht subtiel te liften. Dit is een behandeling die werkt op de naderende huidveroudering.

Vind je het leuk om meer te weten te komen over de HIFU behandeling? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten. Margot zal in een video een uitgebreide uitleg geven over de werking van de behandeling en het te verwachten resultaat.

Winkelwagen 0
Laatst bekeken 0